Tasapainoinen lomailija

Olen sanaton. En tiedä mistä aloittaa. Kokemuksia ja tarinoita olisi hurjasti kerrottavana, mutta mistä olisi loogisinta aloittaa?

Seitsemän viikkoa kestänyt matkamme loppui sunnuntai-iltapäivästä lentokoneemme laskeutuessa Helsinki-Vantaalle. En vielä silloinkaan täysin ymmärtänyt, että olimme Suomessa sillä olin tottunut siirtymään Jenkkien kaupungista toiseen. Mielessäni pyöri osittain ajatus mihin kaupunkiin suuntasimmekaan nyt? Rakas kotikaupunkihan se.

En ole matkamasentunut – ainakaan vielä. Olen onnellinen kotiinpaluusta. En siksi, ettenkö rakastaisi matkustamista tai ettenkö olisi halunnut jatkaa reissaamista, mutta koska oma koti on aina oma koti. Olen viimeiset viisi viikkoa asunut vajaassa 15-20 eri hotellissa tai motellissa. Olen syönyt näiden viikkojen aikana keskimäärin kolme kertaa päivässä ravintolassa. En kaipaa Suomesta enää herkkuja vaan omaa sänkyä, kotiruokaa ja hanavettä. Niin pieniä suuria asioita.

Kotiinpaluuta helpotti Suomessa parantuneet säät. Kuten varmasti moni teistä, minä rakastan Suomen kesää. Sateineen sekä valoisine öineen. Sängystä noustessa ikkunasta avautuu vihreä piha, rehevine puineen, joiden oksistoista kajastaa aamuaurinko. Vaikka Miamin rannat palmuineen ovat upeita, kyllä Suomi on omalla tavallaan spesiaalimpi, kauniimpi.

Koko matkan paistanut aurinko latasi patterini sekä ajatukseni. Imin itseeni San Diegon Mission Beachin rentoa meininkiä, San Antonion NBA-finaalien hurmosta sekä pienen Mobile-kylän rauhallisuutta. Oloni on hyvin tasapainoinen vaikka olen viimeisten viiden viikon aikana treenannut alle 10 kertaa. Kroppa on hieman löysä, lihaspaineet ovat tiessään ja välillä tekisi mieli piiloutua jätesäkkiin – mieli sekä kroppa ovat kuitenkin saaneet tarpeellisen levon ja ovat valmiita tuleviin treeneihin.

photo (3)

Teidänkin kannattaa valmistautua moniin reissupostauksiin, sillä niitä on tulossa! Tulen jakamaan reissubudjetin, antamaan vinkkejä roadtripille, musiikkivinkkejä ja muuta. Jos teillä on mielessä kysymyksiä reissun toteuttamisesta tai toivepostauksia – kommentoikaa, mailatkaa, laittakaa viestiä facebookissa tai instagramissa.

Aurinkoista ja rauhaisaa viikkoa! Oletteko päässeet nauttimaan kesälomista? Festareista?

xxo,
Janina

PS. DAMN, it feels good to be writing again!

Avainsanat: , , , , ,

2 ajatusta artikkelista “Tasapainoinen lomailija

 1. Janina sanoo:

  Täällä ainaki odotetaan reissupostauksia ihan täpinöissään! Olen itsekin reissannut melko paljon Amerikassa (Floridassa Miamissa, Orlandossa, St Augustinessa ja Jacksonvillessä jossa olin aikonani kielimatkalla, Kaliforniassa Los Anglesissa ja San Franciscossa, Nevadassa Las Vegasissa, New Yorkissa sekä New Jerseyssä) ja itsekin palailtiin lauantaina New Jerseystä, jonne meidän lyhyt Kanadan&Jenkkien roadtrip päättyi. Itsellä on kyllä kova matkamasennus ja suuri ikävä Jenkkeihin, joten olisi kiva lueskella sun kokemuksia helpottamaan tätä kaipuuta Atlantin toiselle puolelle! :)

  Ps. Instagramisi on ihan huippu! Sieltä on ollut kiva katsella lomakuviasi! Varsinkin kun olit New Yorkissa samaan aikaan kun itseki seikkalin siellä :D

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Kuulostaapa mahtavalta reissulta! Kanada on vielä itselläni tulevaisuuden matkakohteena, varmasti upea maa! :) Kiitos! Postaukset on tulossa! ;) Kuulen mielelläni sun kokemuksia myös, joten laita kommentia tulemaan!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: