Karjuntaa kohti

Oppintunti treenin kautta. Mitä on sisukkuus? Otatko mahdollisuuksista kiinni? Annatko niissä kaikkesi? Vai annatko periksi, jos törmäät haasteeseen? 

Pääsin viime torstaina mukaan Samsungin järjestämään ShowCase Challengeen, TFW Helsinki -salilla. Olen salaisesti unelmoinut pääseväni kokeilemaan päävalmentajien Johannes ”Hatsolo” Hattusen ja Petri ”Jet Lili” Räsäsen vetämiä treenejä. Koitin olla ennakkoon miettimättä minkälainen setti olisi edessä, sillä nykyinen treenityylini on niin kovin erilainen. Mielessä pyöri omat (luullut) äärirajat, ne tultaisiin varmasti haastamaan.

IMG_6611 IMG_0290

Oma aerobinen kuntoni on tällä hetkellä melkoisen huono, eikä ihme – enhän mitään sen eteen ole tehnyt. Nähdessäni salin liitutaululle kirjoitetun treenimme, perhoset alkoivat mylläämään vatsassani. O’ou! Alkulämpö-liikkeet, jänis ja pikkukarhu, saivat etureiteni huutamaan. Jos nyt jo hapottaa, miten tulen selviämään itse treenistä?! Huutoharjoitukset rikkoivat jäätä ja ne saivat liekin sisälläni syttymään – tässä on mun pitkään haluamani tilaisuus. Haastanko itseni vai teenkö vähän sinne päin? Silmälasit sivuun ja täysillä eteenpäin!

IMG_0309 IMG_0313

Unohdin huonon kuntoni ja keskityin jokaiseen hetkeen. Quickstepistä elämäni ensimmäisiin burpeihin! Meidät oli treenin alussa jaettu pareihin ja kohdalleni osui täysosuma. Anna, tuo ihanan trion upeutta hehkuva äiti! <3 Yksin vääntäessä olisi tullut mahdoton seinä vastaan, mutta Annan avulla puskin senkin läpi. Johannes ja Petri olivat myös läsnä tekemisessä, tsemppasivat ja vaativat lisätehoja kun tikkaus meinasi hidastua. Treenin jälkeinen olotila oli raukea, sellainen jonka haluaa kokea yhä uudestaan.

IMG_0394

Treenin jälkeen pääsimme nauttimaan Jaakko Halmetojan smoothie-niksinurkasta. Jaakko sai jälleen herätettyä ajatuksia omasta ruokailustani. Mihin suuntaan haluan sitä viedä? Vaikka syön valmentajani ohjeiden mukaan, pystyn tekemään omia valintoja raaka-aineiden ja esimerkiksi mausteiden, maustekasvien sekä superfoodien kanssa.

IMG_6628

Luennon jälkeen, viimeisenä muttei vähäisempänä, meille esiteltiin tuo uusi Food Showcase-jääkaappi. Sen pääominaisuutena on ”kaksiovisuus”, joka helpottaa tärkeimpien ja käytettävimpien raaka-aineiden säilytystä. Bonuksena pakastimen ovesta löytyvät vesi- sekä jääpalahanat! Ei hullumpi kokonaisuus, joka saikin meidät vitsailemaan onko jääkaappi goodie-bagissa? Hehe.

IMG_6635

Illasta jäi käteen paljon ajatuksia sekä leveä hymy. Ennen treenin alkamista Petri tarinoi leijonista ja antiloopeista. Siitä kuinka hulluimmat antiloopit selviytyvät, sillä perääntymisen sijaan juoksevat täysillä kohti leijonien karjuntaa. Näin minäkin haluan elämääni suhtautua -kirjoitinkin omassa instagramissani (@msbottom) ”Uskaltauduin heittäytymään täysillä ja sain siitä paljon enemmän takaisin kuin säästelemällä ja häpeilemällä huonohkoa kuntoa.”

IMG_6621

IMG_6618

Uskallatko sinä tarttua haastaviinkin mahdollisuuksiin vai pysytteletkö mieluummin samanlaisessa elämäntilanteessa?

xxo,
Janina

Kiitos Samsungille osasta kuvia.

Avainsanat: , , , , ,

Yksi ajatus artikkelista “Karjuntaa kohti

  1. […] ja hymyileväisyys tempasivat mukaansa. Kirjoitin noista treeneistä postauksen otsikolla Karjuntaa kohti. Ajatus, joka sittemmin on siivittänyt itseäni ja tekojani lukuisissa […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: