Tyttöjen reissu!

Kuinka monelta meistä löytyy Whatsappista vähintään yksi ryhmäkeskustelu ystäville?

Minulla ja kahdella ystävälläni on ryhmä, joka ei hiljaisuutta tunne. Ei ääniviesteissä, videoissa tai kuvissa – on enemmän sääntö kuin poikkeus, että töistä päästessä puhelimen näytöllä vilkkuu 36 new messages. Ryhmämme on pieni, mutta sitäkin tiiviimpi.

Ja niinhän siinä sitten kävi kun toinen heistä viestitti ostaneensa extempore-matkan Budapestiin, että vastaus kuului kuin yhteisestä suusta ”MINÄKIN!” En kerennyt miettimään miten olen koulusta nuo päivät poissa tai missaanko jotain tärkeää. Ajatus reissusta oli täydellinen! Eikä mennyt kauaa kun lentoliput löytyivät jokaisen taskusta ja Airbnb:n selaus kävi kuumana.

Cape Verde 2013

Cape Verde 2013

Tyttöjen reissu! Se ei voisi osua parempaan saumaan. Vaikka hautaudunkin opintoihin ja tehtäviin, lähden lieventämään stressiä ja hakemaan uutta intoa kohta alkaviin uusiin kuvoihin! Tänään lähdetään, vielä kerkeät siis vinkkaamaan parhaista ruuista, nähtävyyksistä, kokemuksista tai korkeimmista kukkuloista? 

Kuten aikaisemmassa postauksessa kirjoitin: elämä on elämistä varten ja siitä mä nautin kaikista eniten!

xxo,
Janina

Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: