MITÄ KUULUU, NUORISO?

Mitä nuoriso? Mitä teille kuuluu? Onks kaikki hyvin? Mikä teitä ohjaa käyttäytymään näin? Oireiletteko, koska ette saa omilta vanhemmiltanne riittävästi huomiota? Ovatko he alati töissä tai kiinni puhelimissaan? Sen takia säkin oot? 

Mua pelottaa teidän näkemys tästä maailmasta. En pysty ymmärtämään käytöstänne enkä teidän näkökulmaanne. On täysin ok elää young, wild and free. Niin mekin elettiin. Juotiin siideriä salaa, kiipeiltiin katoille ja kokeiltiin rajoja – elettiin siis normaalia nuoren ihmisen elämää.

Kasvaminen voi olla aikamoista rikkinäisen kompassin kanssa suunnistamista. Kuljetaan eteenpäin, eksytään polulta, otetaan hetki lepoa ja jatketaan kulkemista – kehittymistä – ja yht’äkkiä olemmekin löytäneet uuden polun. Ehkä tekin olette vain hukassa. Enemmän kuin me. Maailma on muuttunut ja tuntuu vaativan meiltä kaikilta nopeasti enemmän. Opiskele, pääse heti alasi töihin, matkusta, nuku, liiku, syö, perusta perhe, äläkä hymyile passikuvissa.

Hukassa ollessa ei kuitenkaan kannattaisi polttaa siltoja ihmisiin, joilla olisi mahdollisuus korjata se kompassi. 

”Ime munaa!”, ”haista vittu”, ”mitä säkin luulet tekeväs”, ”mä näytän tän videon mutsille.” Toivoisin kovasti, että näyttäisitkin koko videon niin että vanhempasikin näkisivät minkälainen heidän jälki polvensa on. Ei omena kauas puusta putoa -sanonta ei varmasti lämmittäisi siinä vaiheessa kenenkään sydäntä. Teidän käytöksenne tulee kostautumaan jossain elämän vaiheessa, joten miettikää nyt, ennen kuin viette hommat liian pitkälle.

Janina Pohja, Fit Times, bloggaaja, nuoriso, nykymaailma, mielipide, mielipidekirjoitus, syksyKuva: Katarina

Hitto kun tietäisitte kuinka paljon potentiaalia teissä piilee. Potentiaalia vaikuttaa asioihin. Potentiaalia lopettaa niin monet vääryydet, tehdä tästä maasta ja maailmasta parempi paikka itsellenne sekä muille. 

xxo,
Janina

KOMMENTOI

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: