Uudeksi arjeksi olen tilannettani kutsunut. Siltä se ainakin minusta tuntuu, sillä moni asia ja aikataulu on erilainen kuin aiemmin tänä vuonna. Rytmistä tulee säännöllinen, ainakin suurimmaksi osaksi. Jokainen meistä tietää, että arjessakin on muuttujia, oli se kuinka säännöllistä tahansa.

Janina Michaela, somevaikuttaja, uusi arki, uusi työpaikka, markkinointikoordinaattori, bloggaaja, Laajalahti, Visit Espoo

Mitä uusi arki käytännössä tarkoittaa? Se tarkoittaa minulle etätöiden muuttumista toimistossa tehtäviksi töiksi. Kukaan ei sitä vaadi, mutta koen, että se olisi kaikkien edun mukaista. Olen ollut kyseisessä työpaikassa jo toukokuusta alkaen – kyllä, olen tehnyt kahta työtä samaan aikaan. Toukokuusta syyskuun loppuun olin kuitenkin osa-aikaisena, tein vähintään 15 tuntia viikossa. Työnantajani on selkeästi ollut tyytyväinen minuun, sillä päivitti sopimukseni täysiaikaiseksi ja kokosi aivan uuden työnkuvan minua varten – sellaisen, jossa hyödynnetään minun vahvuuksiani sekä suuntia, joissa haluan kehittyä. Aika täydellistä sanoisin.

Työ on arkeni isoin muuttuja, sillä keväästä asti olen tehnyt etätöitä joko omasta kotoa, kahvilasta tai pomoni luota. Nyt alan istumaan aivan Helsingin ytimessä työtuntini ja olen siitä suunnattoman innoissani, vaikka loppuvuoden suunnitelmat heittivätkin 180-astetta. Henkisesti ja fyysisesti rankan tammi-syyskuun jälkeen olin ajatellut tekeväni vain tuota osa-aikatyötäni sekä keskittymään hyvinvointiini.

Kuten sanottua nuo 15-tuntiset viikot muuttuivat 37,5-tuntisiksi. Edessä on intensiivinen loppuvuosi, sillä tekemistä on erilaisten projektien kanssa paljon. Joku ehkä miettii, miksi lähdin muuttamaan suunnitelmiani? Syitä on useita, mutta a) en halunnut jättää työnantajaani hankalaan tilanteeseen, b) olen vilpittömästi innoissani tästä työnkuvasta sekä työpaikastani, c) kiinnostukseni määrä kertoi minulle tämän olevan toimiva keino saada rytmiä elämään ja sitä kautta rauhoittumaan.

Janina Michaela, somevaikuttaja, uusi arki, uusi työpaikka, markkinointikoordinaattori, bloggaaja, Laajalahti, Visit Espoo

Odotan loppuvuodelta paljon muunkin kuin uuden työnkuvan saralla. Toivon, että pääsisin vihdoin treenaamaan edes yhden kokonaisen kuukauden kunnolla. Syyskuusta käteeni jäi YKSI ainoa treeni. Ensimmäisen viikon painoin donitsit taulussa ison tapahtuman tuotannossa ja loppukuun makasin sohvalla nollat taulussa. Ei yhtään minun tyylistäni, joten voin kertoa kuulleeni paljon naksuntaa kalloni sisällä.

Tänään se sitten alkaa, uusi arkeni markkinointikoordinaattorina sekä lokakuun upea treenikuukausi. Wish me luck – antakaa mun pysyä terveenä.

xxo,
Janina

JÄTÄ KOMMENTTI

Janina Pohja avatar

Published by

Jätä kommentti