Eka treeni ja taivaallinen olo !

Taivaallinen olo !
Sain juuri syötyä salin jälkeisen aterian. Voitte vain kuvitella tämänhetkisen oloni. Kuinka hyvä fiilis onkaan kun treenin jälkeen hyppää suihkuun? FRESH!

 
 
 

Tosiaan, pääsin siis toista kertaa käymään uudella salillani – EVO Fitness:lla. Se on norjalainen konsepti, jossa maksat vain kuntosalista, et enemmästä etkä vähemmästä. Kuukausimaksua ei nostata tarjolla olevat ryhmäliikuntatunnit, lapsiparkit tai solariumit, eikä aina paikalla oleva henkilökunta. Sopii siis itselleni kuin nappi silmään.
Tässä muutama kuva sisäänkäynnistä ja laitteista.

 
 

Ylemmissä kuvissa on spinnipyöriä. Jokaisessa aerobisessa laitteessa on telkkari, mahdollisuus iPhonen/iPadin liitäntään sekä ainakin USB – MAHTAVAA! Oikean puoleisessa kuvassa EVO:n avainkortti, jota käytetään liikkuessa. Ihan mahtavaa saada se kotiavaimiin kiinni, joten kulkee aina mukana! Ei tarvitse enää aina etsiä sitä salikorttia laukuista ja vaatteista. JES!

 
 
Hirveän pitkään en kuitenkaan treenannut. Pyöräilin aluksi 15 minuuttia, tuntuipa oudolta polvessa, välillä jopa kiristeli – mikä kuulemma kuuluu asiaan. ”Sun pitää myös varautua siihen, että polvi kipeytyy ja sattuu. Normaalia se on, kun et oo mitään sillä tehny..” oli fyssarin terkut. Kyllä hän taitaa todellakin tietää mitä tekee, jokainen asia mitä hän on mulle sanonut on tapahtunut – välillä jopa pelottaa kuinka hän voi noin tietää! 
Pyöräilyn jälkeen oli prässin vuoro, joka tuntui samaan aikaan ihanalta että hirveältä. Teen ainoastaan yhdellä jalalla treeniä, joten painot ovat leikatulla jalalla todella pienet ja silloinkin täytyy koko ajatustoiminta saada keskityttyä toistoon. Tuskien taival on edessä, mutta oon valmis ottamaan haasteet vastaan! Prässistä vielä lantion nostoihin ja jalkatreeni purkissa tältä päivältä. Kuulostaa todella laiskalta, mutta pyöräilin vielä lopuksi 15 minuuttia joten polvi on saanut treeniä paljonkin verrattuna siihen mitä viimeiset viikot olen pystynyt tekemään. 
 

 
 
 
 
Kävin lopuksi läpi jokaisen lihasryhmän perusliikkeillä. Voimat näyttävät olevan yläkropassa hyvin tallella, ellei jopa hieman kehittyneet.. Tai sitten olen vain tehnyt liian pienillä painoilla! Aivan mahtava fiilis jäi kyllä treenistä jäljelle. Huomenna aamulla uudestaan, hieman kovemmilla panoksilla. Joka päivä tehdään hieman enemmän, jotta kehitystä tulee! Saan kihlattuni huomenna mukaan, joten katsotaan jos saataisiin otettua jotain treenikuvia muutenkin kuin jaloistani prässissä. Hheh. 
 

Näistä kuvista huomaa hyvin kuinka kutistunut tuo vasen jalkani onkaan. Kuulemma vuoden päivät menee, ennenkuin jalat alkavat olemaan samanlaiset. Huhhuh. Vuosi menee nopeasti… eikö vain?

Nike-addiktin treenejä helpottaa tietysti NIKE !
 
xxo,
J
Avainsanat: , , ,

2 ajatusta artikkelista “Eka treeni ja taivaallinen olo !

  1. Riihitonttu sanoo:

    Heippa! Löysin juuri blogisi ja kiinnostaisi tietää miksi polvesi on leikattu? Mulla tähystettiin polvi keväällä ja löyty ruston pehmentymätauti. Liikunta edelleen ”ei-täysillä-menemistä”. :( Juoksua ei enää ollenkaan, salia sais. Vauva tulossa nut, niin jääny pahoinvointien vuoksi olemattomiin.

    Tykkää

  2. msbottom sanoo:

    Moikka!Polveni leikattiin tälläkertaa eturistisiteen löysyyden takia. Se leikattiin jo marraskuussa 2005, silloin eturistisiteeni oli mennyt poikki, kierukka irronnut sekä takaristiside pahasti revähtänyt. Silloinen kuntoutus ei oikein mennyt putkeen ja vuosien varrella polvi on löystynyt. Kurja kuulla tilanteestasi, jalkojen kuntoutus ei koskaan ole helppoa. Toivottavasti pahoinvoinnit helpottuvat, jotta pääsisit nauttimaan taas liikunnasta!Tsemppiä! :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: