Suunnittelujen Sunnuntai

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille !
Tämä viikko meni itselläni suurimmaksi osaksi stressatessa, mutta nyt on kaikki kääntynyt positiivisesti. Treeneistä on ollut itselleni suuri apu, perjantain jalkatreeni oli varsinkin hyvä. Muistatteko kun muutama viikko takaperin kerroin kuinka askelkyykyt tuottivat kyyneleitä (postaus täällä)? Olen pitänyt pääni pystyssä ja jo kahden treenikerran jälkeen olen kehittynyt paljon. Yritän mahdollisimman monta toistoa tehdä ilman tukea, tasapaino on vielä hakusessa ja se, yllättäen, vaikeuttaa liikettä. Perjantaina kuitenkin sain hirveästi motivaatiota koska pystyin tekemään 10 toistoa tukeutumatta seinään tai muualle! :) Pienin askelin, mutta ainakin eteenpäin mennään!
Asuntoasiat etenee, joka tekee seuraavista kahdesta viikosta todella tekemisentäyteiset. Huomenna saadaan avaimet ja näin alkaa remontointi! Ajattelin kokeilla sykemittarin kanssa kuinka paljon kevyt remontointi ja aikanaan muutto kuluttavat, hyvää kuntoliikuntaa. Kerron teille tuloksia sitten. Saimme ison pinon pahvilaatikoita muutama päivä sitten ja pakkaaminen alkaa tänään. Aloitamme ajoissa, jottei kiire iske niskaan viimeisinä päivinä. Olen todella innoissani! :)
Tänään tein päätöksen tulevaisuudesta. Laitoin sähköpostia Fitfarmille ja aion heidän kanssaan aloittaa ensimmäiseksi 3 kuukauden valmennusohjelman. Innoissani? Oi kyllä. ;) Nyt ei hölläillä vaan pistetään vaihteet isommille ja katsotaan mitä tästä kropasta saadaan irti! 
Hirveästi uusia juttuja heti vuoden alkuun, olen erittäin innoissani! Tästä lähtee todella hyvä vuosi käyntiin! :)
Nämä on hyvä pitää mielessä! :)

Sunnuntaihin kuuluu vielä kauppareissua, kampaajakäyntiä, pakkailuja, pilatesta ja venyttelyjä. Mikäs sen parempaakaan? :)

Onko teillä tullut suuria muutoksia elämään alkuvuodesta? Mitä suunnitelmia teillä on? :)

xxo,
Janina

10 ajatusta artikkelista “Suunnittelujen Sunnuntai

 1. Linda sanoo:

  Wuhuu! Pakko sanoa, että tervetuloa tiimiin, farmi on hyvä valinta ;) Tuut varmasti saamaan tuloksia aikaan kun teet mitä sanotaan! Innolla seuraan sun projektia muutenkin :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Linda! Ihan mahtavaa kuulla heti toiselta tiimiläiseltä! Odotan innolla heidän vastaustaan, että saadaan homma aluille! :) Kiitos paljon! En ookkaan sun blogi-taajuuksille aikaisemmin törmännyt, joten huomenna viisaudenhampaan poiston jälkeen kahlaan läpi! ;)

   Tykkää

  • Janina sanoo:

   Pakko lisätä, että lukiessani Fitfarmin sivuilta pääkaupunkiseudun treenaajana toimivan Satu Kalmin, hymy kiiri kasvoille ja pilkkeet silmäkulmiin! Oon jo pitkään katsonut hänen menoaan ja viimeinen ”tikki” oli Jutta & superdieetit kakkoskauden ensimmäinen jakso, jossa Satu ei periksi antanut. Sanoinkin silloin kihlatulle, että jos mä valmentajan otan niin Satu on ykkösnimi! :) Voi hitsi kun se vain toteutuis!

   Tykkää

 2. Linda sanoo:

  Wuhuu! Pakko sanoa, että tervetuloa tiimiin, farmi on hyvä valinta ;) Tuut varmasti saamaan tuloksia aikaan kun teet mitä sanotaan! Innolla seuraan sun projektia muutenkin :)

  Tykkää

 3. Siiri sanoo:

  Hyvä tyttö!!;) pinnistät vaan syvillä vatsalihaksilla ”korsetin” kireeksi ja otat piiitkän askeleen niin sujuu!!:)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Joo! Askelkyykky on ollut yksi mun lemppareista, mutta tuon polvileikkauksen jälkeen menee vielä aikaa ennenkuin oon takaisin siellä minne olin kehittynyt. :) Kiitos tsempistä, tulee tosiaan tarpeeseen! Jaksaa kummasti puurtaa salilla! ;) <3

   Tykkää

 4. Kia sanoo:

  Tervetuloa Fitfarmille! :) t. Toinen farmilainen

  Tykkää

 5. helenn sanoo:

  ooi tsemppii ! kuulostaa mahtavalt :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: