#schoolkillsmyvibe

Aivot tuntuvat usvaisilta. Kamalasti sanottavaa, mutta pää on tyhjä – lauseet eivät muodostu millään. En muista sanoja, mitä mä yritän sanoa?

#schoolkillsmyvibe.

Olen viimeisten päivien aikana väkertänyt raporttia toisensa perään. Opettajistamme on hyvä idea laittaa kaikki suurimmat työt kevään viimeisten viikkojen ajaksi. Pää on pyörällä; sisäinen viestintä, luotaus, poliittiset trendit, markkina analyysi.. Mitä ne regislations oli, joita meidän business planissa piti ottaa huomioon?

Ärsyttää. Harmittaa. Rakastan kirjoittamista, bloggaamista. Ajatuksen virtaa, mietteitä. Fakta on, koulu tappaa luovuuteni tällä hetkellä. Haluan, mutten jaksa. Aiheita on, mutten pysty. Edessä on varmasti elämäni rankimmat kaksitoista päivää. Ensi viikko näyttää omalta osaltani helvetin läpi kulkemiselta. Aamusta iltaan esitelmiä, raporttien viimeistelyä, luonnosten läpikäymistä, tentteihin preppaamista, töitä, treenejä, lisää raportteja.

IMG_2411

Osaksi saan syyttää itseäni, en laiskuudesta tai aikaansaamattomuudesta, vaan lomalle lähtöä. Lähden puolitoista viikkoa ennen koulun loppumista Jenkkeihin. Haluan tietenkin suorittaa kaikki tentit ennen matkaa, sillä muuten ne jäävät roikkumaan syksyn uusintapäiviin. Ensi viikolla siis iltatentit istuvat taakkana, joiden kanssa vain täytyy pärjätä.

Loma onkin tällä hetkellä se voimavara, johon tukeudun monesti päivän aikana. Tuo seitsemän viikon get away ei voisi tulla parempaan saumaan. Läheiseni ovat huolissaan, ethän vain polta itseäsi loppuun? Yritän itsellenikin kovin uskotella ettei se ole mahdollista. Olen loppusuoralla tämän lukuvuoden kanssa. Loman aikana putsataan pöytä, herätetään aivot ja blogikin taas eloon. 

IMG_2437

Haluaisin kovasti kuulla:: miten teillä menee? Miten kesäkunnon metsästys sujuu? Nautitteko vapusta? Onko kesälomasuunnitelmia? 

xxo,
Janina

Avainsanat: , , , ,

2 ajatusta artikkelista “#schoolkillsmyvibe

 1. Marjut sanoo:

  Tiedän tunteen Janina! Ite oon tällä hetkellä jo voiton puolella noiden kaikkien opiskelutöiden kanssa, mutta vielä pitäisi muutama kirjoitelma rustata. Hirmusti tsemppiä loppurutistukseen ja muista pitää taukoja ja huolehtia jaksamisesta muutenkin! ♥ :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Mä uskon, että tuo taukojen pito on hallussa aika monella opiskelijalla paremmin kuin itse tekeminen ;) Haha. Huomaan ehkä myös stressaavani näistä viimeisistä päivistä enemmän kuin tarvitsisi. Pienellä panostuksella isoimmasta raportista on jo ensimmäinen draft valmiina ja toisestakin melkein. Eli pienin askelin voittoa kohti! Tsemppiä itsellesikin! <3 Onneksi aurinko hellii meitä suurimmaksi osaksi. (Toisaalta, sadesäällä voisi saada enemmän tehtyä kun ei hinkuisi koko ajan ulos :D )

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: