Niin hyvä on

Istut bussiin väsyneenä pitkästä päivästä. Laitat kuulokkeet korville ja lempibiisit soimaan. Yrität ottaa hetken aikaa itsellesi. Iso nälkä kurnii vatsassa ja jalkoja painaa. Tekisi vain mieli nostaa ne suoriksi bussinpenkille. Mutta eihän se olisi soveliasta. Mietit jo valmiiksi huomisen kiireitä, mutta yrität olla stressaamatta liikaa.

Avaat kotioven ja kymmeniä kiloja painava laukku räsähtää maahan. Tähän hetkeen kulminoituu väsymys. Ei vaan jaksa. Kengät jalasta ilman nauhojen avausta. Äkkiä vapaaksi farkuista. Huh. Keittiöstä kurkkaa kaivatut, tutut kasvot. Turvallinen tiukka rutistus. Jo minuuteissa olo tuntuu kevyemmältä.

Ilta päättyy siihen että irvistelette kilpaa keittiössä. Mitä jos asiakasta palveltaessa yhtäkkiä vain irvistäisi kesken lauseen. Demonstrointi lyö vettä löylyyn ja nauratte vedet silmissä. Kaksinkerroin. Kippurassa. On niin simppelin hyvä olla.

me

 

xxo,
Janina

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: