Joulukuun haaste – valkoisemmat hampaat

Hymy.

Se tekee ihmisestä kauniin. Se on hyvin vaikuttava asia, joka luo sinusta ensivaikutelman toiselle ihmiselle. Se on tärkeä ase negatiivisuutta ja apeutta vastaan. Vaikka vääntäisit sen huulillesi väkisin, muuttuu se jossain vaiheessa luonnolliseksi. Hymy tarttuu – helposti.

Olen siunattu hammaslääkäri-kummisedällä, joka on pitänyt tarkkaa huolta minun hymystäni. Ollessamme lomamatkalla Ranskassa, hän tarkisti tavallisella veitsellä hampaani. Varmisti rapsuttaen ettei plakkia ole kertynyt ja, että olen hoitanut hampaani kunnolla. Siltikin mua jännittää edelleen jokainen hammaslääkärikäynti, mitä jos siellä onkin reikiä! 

IMG_9978

Kuva Jaana

Olen kerennyt haaveilemaan valkaisuhoidosta muutaman kerran, mutta sen hintavuus on ainakin vielä pitänyt itseni loitolla. Sen sijaan, olen aikaisemmin tänä vuonna kokeillut kotikonstein oil pullingia eli öljyllä purskuttelua. Kokeiluni päättyi kolmen päivän jälkeen unohdukseen, mutta nyt olen päättänyt antaa sille uuden mahdollisuuden osallistumalla haasteeseen.

Mikä oil pulling? Tarkoituksena on purskutella 5-20 minuuttia kookosöljyllä, kerran päivässä. Sen pitäisi häivyttää hampaiden värjäymät, vähentää hammaskiveä ja lopettaa vihlonnan, näin muutaman esimerkin mainitakseni. Varsinkin kulmahampaani ovat kevyesti värjäytyneet, joten niiden oletan häikäisevän jouluaattona.

Ootteko te kokeilleet tälläistä ennen, tai edes kuulleet siitä? Mitä mieltä olette tälläisistä kotikonsteista?

xxo,
Janina

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: