MÄNNYN SIITEPÖLY – metsiemme keijupöly

Olen alkanut ajattelemaan. Ajattelemaan kehoni hyvinvointia, muutenkin kuin arkiruuan ja liikunnan kautta. Olen uskaltanut avata silmäni ja myöntää olleeni asioissa väärässä. Se, että olimme tottuneet mieheni kanssa tilaamaan 200 € lisäravinne- ja vitamiinipilleritilauksia ei liene olleen se järkevin ratkaisu.

Huomaan, että olen ollut sinisilmäinen, kuten niin moni meistä uusien asioiden parissa on. Minä olin sitä vuosien ajan. En kyseenalaistanut vaan mietin hiljaa itsekseni ”tältä tän pitääkin tuntua”, ”näitä mun pitääkin syödä” ”…koska kaikki muutkin.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuollainen käytös ei vienyt minua sinne, minne halusin. Miksi söisin 16 eri purkista teollisia lisäsitä-lisätätä, kun voisin saada luonnosta sen kaiken? Ympärilläni olevat ihmiset ovat kulkeneet samanlaista tietä, voivat hyvin ja opettelevat kanssani.

Männyn siitepöly on yksi kaappini löydöksistä. Yksi purkki on korvannut niin paljon. Vitamiinipillerilaatikko on jäänyt avaamatta aamuisin kun smoothien sekaan nakkaankin puolikkaan teelusikallisen metsien salaisuutta. Se on kevyttä, maagista ja leviää kuin keijupöly. Saan siitä mitä tarvitsen: energiaa päiviini ja hyvinvointia keholleni, vatsalleni sekä iholleni.

Let’s sprinkle that shit everywhere! 

xxo,
Janina

PS. Koodilla FITTIMES10 saat -10% koko Foodinin valikoimasta!

Avainsanat: , , , , , ,

7 ajatusta artikkelista “MÄNNYN SIITEPÖLY – metsiemme keijupöly

 1. Heiii, samoja havaintoja!

  Ei olla tammikuun alusta koskettu sen kummemmin pillereihin ja tabletteihin. Päätettiin, että syödään kyllä loppuun ne, mitä on. Ihan *köh* kuluneiden eurojenkin vuoksi. Mutta sen jälkeen saattaa jäädä aika vähän vakikäyttöön – jos niitäkään. Saa nähdä!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Sama homma, syödään kyllä loppuun, mutta takasin ei niitä tarvitse sitten tilata. On jännä kyllä nähdä esimerkiksi se, miten kroppa voi hieman eri tavoin kuin pillereiden kanssa. Toki muitakin muutoksia oon tehnyt, mutta anyways. :)

   Tykkää

 2. A sanoo:

  Harmi, että kiinan mäntyä :(

  Tykkää

 3. A sanoo:

  Ei kun itse innostuin, että vau suomalaista, että kerrankin käytetään hyväksi suomen omia superfoodeja. Mutta sitten menin katsomaan, että onkin kiinasta. Jotenkin ajattelen, että suomessa luonto puhtaampaa, kuin kiinassa :)

  Tykkää

 4. Toni sanoo:

  Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon männyn siitepölyn vaikutukset munuaisten Yang-energiaan. Yleensä suositellaan hieman vanhemmille miehille. Toki pieniä määriä voi varmasti nauttia nuoremmatkin (+plus yksilölliset vaihtelut), mutta suuremmissa määrin ei suositeltavaa, sillä munuaisten liiallinen Yang-energia voi vaikuttaa munuaisten Yin-energiaan negatiivisesti. Koko kehon yin/yang -energiat tulevat munuaisista. Vedestä kaikki lähtee :) Näin hieman kiinalaisesta perspektiivistä lähtöisin vaikken mikään asiantuntija olekaan.

  Varovasti hyvä tulloo. Tuumailla silleen kehossa vaikutuksia :)

  Ja tosiaan voimakas afrodisiakki omien kokemusten mukaan.

  Tykkää

 5. […] & männyn siitepöly (linkistä mun kokemuksia) on mulle uudet tuttavuudet. Viherjauhe löysi sattumalta tiensä […]

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: