SAATTAA MUUTTAA ELÄMÄSI

Nimittäin asioiden ja unelmien ääneen sanominen. Niistä lauseiden muodostaminen ja niiden konkreettinen hahmottelu. Piirrä, kirjoita tai leikkaa lehdistä kuvia ja lauseita – saatuasi unelmasi ja tavoitteesi paperille ne saavat aivan erilaisen muodon. Ne alkavat hetki hetkeltä tuntua saavutettavissa olevilta.

Mindmap, MeNaiset Sport, aarrekartta, motivaatiotaulu, unelmat, tavoitteet

Aarrekartta, mindmappi, unelmataulu – toimivalla konseptilla on monia nimiä. Kun kevätsiivousta tehdessäni löysin avaamattomia, vanhoja lehtiä sain hurjan inspiraation luoda jotain, joka ohjaisi minua tänä vuonna. Halusin itselleni jotain, joka vaikeina hetkinä muistuttaisi mua paremmasta. Itsevarmuudesta, hyvästä olosta, tulevaisuudessa hohtavista mahdollisuuksista ja oman asenteen tärkeydestä. 

Mindmap, MeNaiset Sport, aarrekartta, motivaatiotaulu, unelmat, tavoitteet

Yksissä tuumin lähdin kauppaan ostamaan ison kartongin. Ja näin olohuoneen lattiamme sai uuden lehtileikepeitteen. Ahh, tämä! Tuo! Tän kirjaimen tarviin. Ihana fiilis! Päivien saatossa aloin löytämään itseni lauseista ja kuvista –  pala palalta rakensin itselleni inspiraatiotaulun.

Katsoessani taulua lämmin aalto pyyhkäisee lävitseni. Siinä kiteytyy valtavasti ajatusmaailmaani ja sen takia, se koristaakin työhuoneemme seinää. Se on luonut valoa pimeyteen, ohjannut oikeaan ja antanut uskoa omiin päätöksiin. Tiedän mihin haluan päästä ja taulu muistuttaa mua siitä.

Mindmap, MeNaiset Sport, aarrekartta, motivaatiotaulu, unelmat, tavoitteet

Inspiroivaa viikonloppua! Tästä se kesä alkaa, eikö vaan?! 

xxo,
Janina

KOMMENTOI TÄSTÄ

 

Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: