MIKÄ JANINA MICHAELA?

Huh. Päätös on nyt tehty ja se pysyy.

Moi. Tervetuloa. Takaisin?

Kuten jo Facebookin sivuillani kirjoitin, oon potenut blogini kanssa pientä identiteettikriisiä sen suhteen, että rakastan suuntaa, johon olen sitä vienyt mutta blogini nimi ei ole sen suuntainen.

Kun vuonna 2013 vaihdoin The Climb -blogista Fit Times:iksi elämäntapamuutokseni oli hyvässä vauhdissa. Olin pienin, epävarmoin, tepastelevin askelin ymmärtämässä isoja asioita. Elämäntapamuutos oli helppo aloittaa ulkoisista kohteista ja fyysisestä kunnosta. Hankalampaa, hitaampaa ja varsinkin kivuliaampaa oli katsoa sisään. Voinko mä hyvin? Nautinko olostani? Miten mä nään elämäni? Ympäristöni? En. En. Mustavalkosesti. Negatiivisesti. Aika karua, vai kuinka?

Vuodet bloggaamisen kanssa ovat olleet ailahtelevia ja aaltoilevia. Tämä valkoinen ruutu ja mustat näppäimet ovat olleet mulle terapiaa, jota en tiennyt tarvitsevani ennen kuin uppouduin siihen täysin. Annoin mennä ja murensin ympärille rakentamiani muureja tiili kerrallaan.

Janina Michaela, Fit Times, bloggaaja, lifestyle, muutos

Mä olen kuoriutunut. Olen luonut nahkani, kuten käärme, uudestaan. Ja tässä, seison aitona ja rehellisenä edessänne.

Mitä pidätte? Kerro rohkeasti. 

xxo,
Janina Michaela

Follow my blog with Bloglovin

Avainsanat: , , , ,

2 ajatusta artikkelista “MIKÄ JANINA MICHAELA?

  1. Siiri sanoo:

    En pidä. Rakastan.

    <3

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: