Kookosmannapallot

Kuluva viikko on ollut mielessäni jo kauan, olen käynyt läpi viimeisteltävät ja esitettävät presikset, raporttien kirjoitukset ja tentit. Hirveästi tekemistä, mutta motivaationi loppui jo. Totesin tänään aamulla miehelleni toivovani että voisin päiväksi vain kadota, olla päivän ilman velvollisuuksia. Olen sanonut monesti eläväni hetkessä ja elän edelleen, mutta odotan tämän viikon loppumista jokaisella solullani. Muistelemalla hyviä hetkiä nousee hymy huulilleni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä herkulliset pallot kuuluivat suurena osana meidän sunnuntai-dinnerin jälkiruokaan. Ne kruunasivat koko illallisen ja parantaisivat viidessä minuutissa varmasti myös huonon päiväni. Minä jatkan näistä unelmointiani menojeni keskellä, siirtykää te keittiön puolelle taikomaan näitä! ;)

KOOKOSMANNAPALLOT (Vegaani, maidoton, gluteeniton)

Massa:
Kookosmanna (Foodin) x 4 RKL
Hunaja (ei juokseva) x 2 RKL
Raakakaakaojauhe (Foodin) x 4 RKL

Päällissekoitus:
Kaakaonibs
Goji-marja
Inka-marja

Laita oman mielesi mukaan sekä kaakaonibsejä että goji- ja inkamarjoja mortteliin. Murskaa pieneksi rakeeksi. Kaada murska lautaselle. Sekoita massan raaka-aineet morttelilla muovailtavaksi massaksi. Pyörittele massasta haluamasi kokoisia palloja, ja päällystä ne pyörittämällä ne marjamurskassa. Asettele alustalle, jonka voit laittaa jääkaappiin tai pakkaseen asettumaan. Keitä kuppi glögiä ja nauti. Näähän sopii loistavasti myös esimerkiksi joulupöytään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

xxo,
Janina

PS. Voiko vegaani syödä hunajaa? 

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

2 ajatusta artikkelista “Kookosmannapallot

  1. Nova sanoo:

    Mau!

    Vegaani ei syö hinajaa. Minä syön. Ja siitepölyä. :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: