Happee

Auto kaartaa hiekkatieltä mökin pihaan. Astut autosta ulos ja hengität syvään. Raitis ilma täyttää keuhkot. Tuntuu, että on helpompi hengittää. Aurinko paistaa kirkkaan siniseltä taivaalta ja järvi on tyyni. Käyt istumaan laiturin nokkaan, katsot rauhallista maisemaa ja suljet silmäsi. Tässä on hyvä näin. 

20150617_212231

On onni, että perheelläni on tälläinen rauhoittumispaikka. Paikka, niin rakas ja täynnä muistoja. Melkein jo hiekkatielle kääntyessä voi tuntea stressin lievenevän ja olkapäitä painavien taakkojen kevenevän. Täällä saa ajatukset juosta vapaasti ja kaikki aistit rauhoittua. Sitä olen kaivannut jo pitkään. Pientä hengähdystaukoa. 

Kisojen jälkeiset viikot, kuukaudet, ovat olleet täynnä tekemistä. Olen halunnut nauttia elämästä ja varsinkin ystävieni seurasta. En ole montaakaan kertaa sanonut ehdotuksille ei. Olen ollut vapaampi menemään – olen mennyt, nähnyt ja kokenut. Vaikka olen nauranut vatsalihakset kliseisen kipeiksi ja nauttinut jokaisista treffeistä, olen unohtanut rauhoittua. Olen painanut “Stadi” -putkessa; töitä, treenejä, ystäviä. 

Treffit ovat poikkeuksetta venyneet myöhäisiksi, yöunien kärsiessä. Liian tutuiksi ovat tulleet 5-6 tunnin unet ja pitkät päivät. Arkirytmini ovat heittääneet härän pyllyä enkä voi sanoa täysin tykkääväni siitä. Myönnän, ystäväni ovat jokaisen valvotun hetken arvoisia enkä vaihtaisi yhtäkään hetkeä nukkumiseen. 

Tänä vuonna juhannus on minun hetkeni levätä, selventää ajatukset tulevasta ja nauttia perheeni seurasta. Syödä hyvin ja antaa lenkkeilyyn hurahtaneiden jalkojeni viedä. 

20150617_212129

Nauttikaa, myös sateisista säistä! 

xoxo,

Janina

Avainsanat: , , , , , ,

2 ajatusta artikkelista “Happee

 1. Punttimimmi sanoo:

  Ihanan näköistä! <3 Vähänkö oon kade kaikille joilla on mökit! Nauti rauhasta ja levosta! :)

  Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  Ihana maisema! <3
  toivottavasti Juhannuksesi oli rentouttava :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: