SUNDAY DINNER

Ympärilläni kuuluu puheensorina. Istun keittiömme baarijakkaralla hymyillen. Keittiömme tasot ovat täyttyneet raaka-aineista ja kokkausvälineistä, kulhoista, leikkuulaudoista. Uuni on lämpiämässä ja liedellä kiehuu itse tehty glögi. Tila on täyttynyt puheen sorinasta, rakkaat ystäväni, Aino ja Jyrki, ovat luonamme nauramassa.

Päätimme inspiroitua raaka-aineista ja Foodinin tuotteista. Olimme varanneet itsellemme koko päivän, etenimme rauhassa ilman reseptejä. Höpötimme, opimme ruuanlaitosta ja nautimme toistemme seurasta. Yhdessä tekeminen on tärkeämpää kuin lopputulos. Yhdistelimme makuja, kokeilimme itsellemme täysin uusia ruokia ja valmistelimme niitä niin uunissa, liedellä kuin jääkaapissakin. Saimme vietyä kokkauksen uudelle tasolle Jyrkin ammattitaidon ja mielikuvituksen avulla – ymmärrys makumaailmoista ja kokkaustavoista helpottaa inspiroitumista kummasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruoka yllätti, herätti makunystyröitä, suli suussa ja aiheutti voitonhuudahduksia – niin helvetin hyvää se oli. Tällä kertaa ruoka oli käsinsyötäviä suupaloja, lakritsijuuri- sekä punajuurimehujauheilla kraavattua lohta lisukkeineen sekä kasslerpossua kesäkurpitsa-tahinitahnalla ja persimon-salsalla. Jälkiruokana glögijäätelö ja kaakao-kookosmannapallot tuottivat mielihyvää rankan viikon viimeisenä päivänä. Kuulostaa lyömättömältä, eikö vain? Pääsette pian itsekin kokeilemaan, sillä julkaisen reseptit myöhemmin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostimme vähän aikaa sitten ensimmäisen ruokapöytämme ja olen innoissani, että pääsemme tulevaisuudessakin kestittämään rakkaitamme. Yhteiset isot illalliset tuovat valoa pimeään vuodenaikaan. Sytytetään kynttilöitä, laitetaan taustalle musiikkia ja nautitaan.

Kokoonnutteko ystävienne kanssa ison pöydän ympärille? Laitatteko ruokaa mieluummin yksin vai yhdessä? Seuraatteko reseptejä vai omaa intuitiotanne? 

xxo,
Janina

Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: