PÄÄTÖS

Mulla on CAPSLOCK olo. Sellainen olo että tekisi mieli huutaa koko maailmalle kuinka elämä on vaan niin helkkarin siistiä. Sellainen olo, etten tiedä voiko tää olla edes mahdollinen.

Kulunut vuosi on ollut hands down elämäni opettavaisin. Se on sisältänyt enemmän ylä- ja alamäkiä kuin mikään edesmennyt. Olen kohdannut Mount Everestin kokoisia haasteita ja onnistunut niissä, kiivennyt hitaasti mutta varmasti huipulle. Voittajana, selviytyjänä. Olen myös tullut alas benjihypyn tavoin, vapaapudotuksena, niin että korvissa humisee ja silmät haluaisi pitää visusti kiinni.

IMG_9978

Kohokohtia on löytynyt jokaisesta kuukaudesta. Alkuvuoden muistoni liittyvät vahvasti body fitness-kisoihin. Asiaa hetken mietittyäni, minun vuoteni 2015 on kehystetty fitness-reunuksilla. Panostinhan siihen intohimoni, energiani, ajatukseni, henkisen ja fyysisen kaikkeni.

Helmikuussa pidetty treenileiri sai itseni melkein heittämään kisahanskat tiskiin, sieltä tullut palaute tuntui aluksi väärältä. ”Miksi se sanoisi noin?!” väärältä. Palautteen antaja oli ehkä havainnut itsessäni jotain mitä en itsekään tiennyt, sen, että motivoidun astetta kovemmasta palautteesta. Päästä paiaaminen ja ”kaikki kääntyy vielä paremmin päin” toteamukset eivät toimi, jos todellisuudessa mun tarvitsisi kiristää tahtia.

Tammikuu.

Tammikuu.

Maaliskuussa jännitin niin, että rintakehäni oli punaisilla laikuilla, kroppani keräsi nestettä ja tärisin kuin haavanlehti. Arvaatteko jo? Kisojen kenraaliharjoitukset eli poseeraukset ja t-kävely Bullin, Jutta Gustafsbergin, valmentajieni ja tiimiläisteni edessä. Vuoroni tullessa keskityin musiikkiin, annoin mennä ja palautteen puolesta onnistuin. Yllätyin positiivisesti ja sain itseluottamusta lavalle, jossa kunnosta huolimatta esiinnyin vahvasti, pääpystyssä ylpeänä.

Maaliskuu.

Maaliskuu.

Viimeistelyviikko sujui suunnitelmien mukaan, muttei poistanut aikaisemman viikon kropan ongelmia.

Viimeistelyviikko sujui suunnitelmien mukaan, muttei poistanut aikaisemman viikon kropan ongelmia.

poset

Toukokuinen Amsterdamin matka oli tervetullut tauko omasta arjesta. Näimme paljon kaupunkia, mutta illan tullessa olin niin väsynyttä matkaseuraa että suuntasimme joka öisille 12 tunnin unille. Sekään ei tuntunut riittävän, mutta vääntäydyin ylös. Olin koko kevään univeloissa, lepovelassa ja nyt vasta, vuoden viimeisinä viikkoina olen nukkunut normaalilla rytmillä ja herännyt hyvin, energiaa täynnä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäkuussa aloin sanomaan elämälle kyllä. Hyppäsin upeassa auringonlaskussa elämäni loikan, 150 metrisen benjin, josta alkoi yksi elämyksellisimmistä kesistä. Keikkoja, festareita, valvottuja öitä, dinnereitä, extempore reissuja, aurinkoa, ystäviä, jäätelöä, musiikkia, naurua, wakeboardingia, pyöräilyä, juoksutapahtumia, irtisanoutumisen, ampumista, tanssimista paatin kyydissä, melkein sieltä putoamista. Lukemattomia asioita, jotka tekevät elämästäni juuri sellaisen josta olen haaveillut. Nyt se on tässä ja kuten alussa sanoin, se on tuottanut TASAPAINOISEN olon.

IMG-20150829-WA0010

Midnight Run, oma ennätys alle 55 minuuttia!

20150714_201827

Nainen, joka seisoo vierelle jokasen myrskyn. <3

Tough Viking.

Tough Viking.

Jotain elämää suurempaa. <3

Jotain elämää suurempaa. <3

Vuodet tulevat ja menevät, mutta yksi asia on varmaa – treenit jäävät elämääni. Tämänpäiväinen jalkatreeni, vuoden viimeinen treeni, sai itseni haikeaksi. Kotimatkalla tirautin muutaman kyyneleenkin, hitto minkälainen vuosi on takana! Harvoin on rauhassa aikaa miettiä mennyttä, miettiä mistä on selvinnyt. Kisat, parisuhdevaikeudet, palautumisvaikeudet, treenipaussit. Olemme mieheni kanssa vahvempia kuin koskaan, niin yhdessä kuin erikseenkin. Elämää täytyy välillä ravistaa, jotta sen oikea suunta löytyy.

20150311_112000

Olen sanattoman kiitollinen jokaiselle elämääni astuneelle ja siellä käväisseelle – jok’ikisellä teistä on ollut tarkoituksensa, ohjata minua oikeaan suuntaan, järjestää sekavat ajatukseni, motivoida enemmän, tiputtaa alas jotta voisin kasvaa vahvemmaksi. Ja te, lukijat, olette paljon tärkeämpiä kuin ehkä ymmärrättekään. Olen oppinut monelta teistä elämästä, olen kuullut tarinoita vastoinkäymisistä ja onnistumisista, olen saanut rakkautta ja tukea, mutta myös kyseenalaistusta. Nämä kaikki kuuluvat elämään ja ovat jokainen saaneet itseni ajattelemaan. Toivottavasti jatkatte kanssani myös uuteen vuoteen!

Huomenna töistä päästyäni lähdemme Mikon kanssa pienelle get away:lle mökillemme keski-Suomeen. Aloitamme uuden vuoden rauhoittuen luonnon helmassa. Selkein ajatuksin tulevasta, hymy huulilla, levänneenä. Valmiina ottamaan vastaan sen mitä elämä eteemme heittää.

KH7A2482-Edit copy

Vuosi 2016, bring it on. Oletteko te valmiita?

xxo,
Janina

PS. Satokausikalenterin arvonnan voittaja ei ole vieläkään ottanut yhteyttä minuun, joten osallistuneet tarkistattehan Facebook-viestinne, sillä jos vastausta ei kuulu niin arvon kalenterin uudestaan!

Avainsanat: , , , , , , , , ,

3 ajatusta artikkelista “PÄÄTÖS

 1. Laurarosilla sanoo:

  :’) täälläkin tirahtelee kyyneliä.
  Voi Janskubansku oot niin muru ja oon kiitollinen, että oon saanut tutustua suhun. Ihanaa uutta vuotta, nautihan pienestä getawaysta – oot ansainnut sen<3

  Tykkää

 2. Nova sanoo:

  Mä tahon esteille!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: