HYVÄN OLON APTEEKKI – POIMI TÄÄLTÄ VINKKINI HUONOJEN HETKIEN VARALLE

Tervetuloa Janinan hyvän olon apteekkiin! Oli ongelmasi sitten pimenevät päivät, energitön olemus tai negatiivinen ympäristö. Täältä löydät vastaukset, ratkaisut ja neuvot kuin apteekin hyllyltä.  Olkaa hyvät!

Janina Pohja, Fit Times, hyvinvointi, hyvä olo, bloggaaja, vinkit, apteekki, apua, positiivisuus, asenne, Katarina Kirvesmäki, Villa Elfvik, Espoo, luonnonsuojelupuisto

♥ Nouse sängystä 10 minuuttia aikaisemmin ja herätä kroppasi venyttelemällä. Seiso hartian levyisessä asennossa, kurota lattiaa kohti rennosti. Anna pään ja käsien roikkua. Nouse ylös ja kurota niin korkealle kattoa kohti kuin vain pystyt. Toista viisi kertaa. Tämä setti saa mun ryhtini paranemaan, pituuteni kasvamaan ja selkärankani vetreytymään.

♥ Pelleile Snapchatin filttereillä ja ilahduta ystäviäsi kuvilla ja videoilla. Naurattamalla muita, nauratat myös itseäsi. (Itse ainakin nauran jo kuvitellessani ystäväni reaktiota)

♥ Käy yksin syömässä. Nauti lounaasta omassa rauhassasi. Tätäkin kirjoittaessa lähdin pitkästä aikaa yksin syömään. Ympärilläni käy turvallinen puheensorina, eikä minun tarvitse keskittyä kehenkään tai mihinkään. Olen itsekseni ajatusteni kanssa. Selventää.

Janina Pohja, Fit Times, hyvinvointi, hyvä olo, bloggaaja, vinkit, apteekki, apua, positiivisuus, asenne, Katarina Kirvesmäki, Villa Elfvik, Espoo, luonnonsuojelupuisto, Fit Times, lifestyle

♥ Katsele ihmisiä. Näe kuinka vanhempi rakastaa lastaan, kuinka lapsi pystyy nauttimaan päivästä, kirmaamaan ulkona, nauramaan pienille asioille ja olemaan ennakkoluuloton.

♥ Siivoa. Olen vasta itsekin huomannut kuinka meditoivaa ja puhdistavaa se on. Olimme pakanneet suuren osan tavaroistamme parvekkeelle remontin alta. Kun olimme saaneet vihdoin kaikki tavaramme paikoilleen, istahdin yhtenä perjantaina parvekkeen lattialle ja aloin kuuraamaan. Imuroin, luuttusin lattiat ja seiniä. Kuuntelin musiikkia ja annoin mennä. Kaksi tuntia myöhemmin olin täysin zen. Siivoaminen luo rauhaa.

♥ Pyhässä yksinkertaisuudessaan: käy kävelyllä.

♥ Sytytä kynttilät, hae kaupasta lempiherkkujasi ja laita ruutuun pyörimään lempisarjasi.

Janina Pohja, Fit Times, hyvinvointi, hyvä olo, bloggaaja, vinkit, apteekki, apua, positiivisuus, asenne, Katarina Kirvesmäki, Villa Elfvik, Espoo, luonnonsuojelupuistoKuvat: Katarina

Mitä keinoja sä käytät? Kerro mulle!

Rakkautta, hymyä ja naurua teijän elämään!

xxo,
Janina

KOMMENTOI

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: