JAKSA PAREMMIN ARJESSA

Kuinka jaksaa paremmin arjessa? Mitä pieniä muutoksia voisimme tehdä, jotta nauttisimme kallisarvoisesta vapaa-ajasta täysin? Jotta pystyisimme tehokkaammin tekemään työmme? Tsekkaa minun vinkkini, jotka eivät maksa mitään.

hyvinvointi, lifestyle, bloggaaja, hyvinvointi, treenaaminen, Janina Michaela, TFW Konala, arki, lopeta torkuttaminen, kuinka nukkua paremmin, vireystaso, valokuvaus, photoshoot

KEHU MUITA
Ai että! Kuinka leveään hymyyn oma suusi kääntyy kun joku kehuu sinua? Oli kyseessä sitten pukemasi vaatekappale, naurusi, asenteesi, kynsilakkasi, ____ (lisää omasi). Aika hitokseen leveään! Tiedät siis miltä se tuntuu, joten miksi et jakaisi sitä jokaiselle jolle voit? Se voi olla kasvotusten tai esimerkiksi Instagramissa. Siellä on helppoa heittää tuntemattomillekin kommenttia. Heidän reaktioistaan saa hurjasti virtaa ja elämän iloa. Ketä sinä kehuit viimeksi?

TREENAA INSPIROIVASSA YMPÄRISTÖSSÄ
Ympäriltämme saadut viestit vaikuttavat olemukseemme vahvasti. Antaako treeniympäristösi sinulle puhtia vai lannistaako se sinua? Saatko kanssatreenaajistasi inspiraatiota vai muistuttavatko heikkouksistasi? Kokeile rohkeasti eri treenipaikkoja sekä -muotoja, sillä elämän muuttuessa myös tarpeet ja halut muuttuvat. Jos etsit uutta paikkaa ja uutta inspiraatiota, tule kanssani TFW Konalaan kokeilemaan täysin ilmaiseksi!

hyvinvointi, lifestyle, bloggaaja, hyvinvointi, treenaaminen, Janina Michaela, TFW Konala, arki, lopeta torkuttaminen, kuinka nukkua paremmin, vireystaso, valokuvaus, photoshoot

 

LOPETA TORKUTUS
Kello soi 7.30, olisi aika nousta. Silmät ei aukea, käsi tarraa puhelimeen ja varmoin ottein painan torkkua. Tiedän millin tarkkuudella missä nuo kellon vieressä olevat zzz -kirjaimet sijaitsevat. Vielä viisi minuuttia mietin. Ja sitten toistan kuvion. Onko mulla sielunsisaria? Torkuttaminen sekoittaa kehosi kellon. On parempi herätä sillä sekunnilla kun herätyksesi soi ja startata päivä kerta heitolla. Se mitä teet aamulla, vaikuttaa koko päiväsi energiatasoon sekä nukkumaanmenoon. Tämä kohta on minulla itselläni treenauksessa!

hyvinvointi, lifestyle, bloggaaja, hyvinvointi, treenaaminen, Janina Michaela, TFW Konala, arki, lopeta torkuttaminen, kuinka nukkua paremmin, vireystaso, valokuvaus, photoshootKuvat & muokkaus: Katarina

MITÄ IKINÄ TEETKIN, TEE SE SELKÄ SUORASSA
Miten kuvailisit hyvinvoivaa ihmistä? Suu on hymyssä, iho voi hyvin ja hän seisoo suorassa. Lysyssä seisominen ja istuminen antavat kehollesi negatiivisia viestejä. Ne viestivät väsymyksestä, pettymyksestä, laiskuudesta ja epävarmuudesta. Ensi kerralla kun työsähköpostit tuntuvat puuduttavilta tai istut väsyneenä koneesi ääressä, mieti missä asennossa olet. Tiedän kokemuksesta, kuinka aamu alkaa hyvässä ryhdissä, mutta päivän mittaan asento alkaa lysähtää. Ryhdin suoristaminen luo heti itsevarmemman ja jaksavemman fiiliksen itsellesi.

Mitä keinoja sulla on parempaan jaksamiseen? 

xxo,
Janina

JÄTÄ KOMMENTTI

Lisää fiiliksiä, kuvia ja inspiraatiota Facebookissa, Instagramissa & Bloglovin:ssa.

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Yksi ajatus artikkelista “JAKSA PAREMMIN ARJESSA

  1. Ralph B sanoo:

    This is a great post thannks

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: